Møllehjul
Møllehjul er 30 boller der er sat sammen i ét stor brød, og bliver typisk brugt til arrangementer, og festlige lejligheder som fødselsdage, konfirmationer, receptioner osv. Kunden kan selv bestemme dejtypen som Møllehjulet skal laves af, ud fra de øvrige brød på siden. Møllehjul er godt til brunch, natmad osv.
Oldnordisk-brød
Fordej lavet med øl, ristet solsikkekerner hørfrø¸ sesam rugmel halvsigtetmel durumhvede hvedemel, hæver i over 24 timer, giver en fantastisk smag, bagt i stenovn.
Ingredienser
øl, solsikkekerner, hørfrø¸ sesam, rugmel, halvsigtetmel, durumhvede og hvedemel.
Nordjysk-rugbrød (kun på bestilling)
Det er et rigtig børnevenligt rugbrød, da der ingen kerner er i det (Der er kun kerner ovenpå brødet som pynt). Brødet er sødt i det, det er lavet med sirup. Det er godt til al slags pålæg.
Ingredienser
Rugmel, Halvsigtet rugmel, hvedemel og sirup.
Hørkerne-rugbrød
Hørkerne rugbrødet er lavet 80% hørkernefrø¸, som bliver sat i blød dagen før brug. Den første dag efter køb, kan brødet godt være svært at skære ud på grund af de mange kerner. Dagen efter samler kernerne sig, og brødet bliver derfor nemmere at skære ud. Brødet bliver ikke tørt, og bliver bedre dag for dag. Brødet er rigtig godt til at slanke sig, og fylder godt i maven, og passer til al slags pålæg.
Ingredienser
80% Rugkerner, surdej og hørfrø.
Østerbro-brød
Dette er også et af vores populære brød og et af vores klassikere. Brødet er groft med massere af kerner. Det er langtidshævet og ligger fylder godt i maven. Brødet er godt til alle måltider på dagen. Det komplimenterer rigtig godt pålæg, og er rigtig lækkert, hvis man spiser det varmt.
Ingredienser
Rugmel, fordej+surdej, rugsigte, hvedemel hvedekerner og hørfrø.
Ciabatta bolle
Ciabattabollen er god til at lave sandwich med.
Frokost bolle
Frokostbollen er god til at lave sandwich med.
Pølsehorn
Pølsehorn er gode til børnefødselsdage, buffeter og ellers god som en lille snack.